U bent hier

Webcopy & redactie

Het schrijven van de juiste teksten voor het web is een vak apart. Een tekst die werkt in een boek, een folder of een flyer is niet per sé de ideale tekst voor op het web. De gemiddelde bezoeker scant snel je website en ziet in enkele oogopslagen of het hem of haar interesseert. Lange teksten horen dus niet thuis op een website, tenzij het om uitgebreide product- of dienstendocumentatie gaat.

Webcopy

Met "webcopy" bedoelen wij het schrijven of reviseren van uw teksten alvorens deze op de website verschijnen. Misschien heeft u al teksten die u al

gebruikt heeft voor een brochure naar klanten, leveranciers, buurtbewoners, ... Het is raadzaam om deze even te laten herlezen door een onafhankelijke bron, want is uw tekst niet te technisch opgesteld? Kan een niet-kenner de inhoud probleemloos begrijpen? Of misschien is het aangeboden product of dienst niet helemaal duidelijk uitgelegd.

Redactie

Redactie heeft alles te maken met het plaatsen van teksten, foto's, ... op uw website en het dagelijkse onderhoud ervan. Heeft u geen kaas gegeten van computers, u wenst geen energie te steken in het aanleren van een CMS of heeft u gewoonweg geen tijd om uw website aan te passen? Geen nood: wij kunnen deze taak van u overnemen.

U stuurt ons uw teksten door via e-mail (of desnoods de post), en wij zorgen voor de revisie en het plaatsen ervan. U betaalt enkel de gepresteerde tijd. Wij verbinden ons ertoe om alle aanpassingen binnen de 2 werkdagen uit te voeren. In onderling overleg kan dit ook sneller.

Dankzij ons oog voor detail zal uw site er steeds picobello uitzien!

 

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.