U bent hier

Onderhoud en uitbreiding

Drupal (www.drupal.org) is een gratis CMS (Content Management Systeem) ontwikkeld in PHP waarop reeds honderdduizenden websites gebaseerd zijn. Het is via Drupal mogelijk om uw website volledig zelf te beheren en te onderhouden. Toevoegen van pagina’s of subpagina’s is, zonder externe tussenkomst, dan ook geen enkel probleem.

Trivali ontwikkelt sinds 2009 websites en custom modules voor Drupal 5, 6, 7 én 8. Heeft u een specifieke vraag, dan kunnen wij u zonder problemen helpen met de ontwikkeling ervan. Niet enkel standaardfunctionaliteiten zijn mogelijk! Daarnaast zijn wij sinds 2010 "Organization Member" van de Drupal Association waarmee we financiëel de Drupal-community ondersteunen.

Uitbreiding van bestaande sites

U heeft uw website laten maken bij een andere webbouwer, maar krijgt daar geen ondersteuning meer, of u wenst een uitbreiding aan uw bestaande site? Trivali kan dit voor u? Door onze ruime ervaring kennen wij Drupal als onze broekzak.

U bezorgt ons de inloggegevens van uw website, een lijstje van de benodige aanpassingen en wij gaan aan de slag. Wij ontwikkelen de functionaliteit en voegen die toe aan uw bestaande website zonder dat er gegevens verloren gaan!

Onderhoud van uw Drupal-site

Elke Drupal-website heeft updates nodig. Op regelmatige tijdstippen worden er updates uitgebracht voor Drupal en zijn modules. Het is van het grootste belang dat deze updates geïnstalleerd worden om beveiligingslekken te dichten en te voorkomen dat hackers uw website overnemen. Ook voor sites die wij niet ontwikkeld hebben, kunnen wij updates installeren zonder uw website offline te halen.

Custom PHP-ontwikkeling

Heeft u geen website nodig, maar een script of een kleine tool waar een volledige Drupal-website "overkill" is? Dan kunnen wij ook custom PHP-ontwikkeling aanbieden. Jarenlange programmeerervaring van ons team zorgt voor een snelle en betrouwbare oplossing voor elk probleem.

Onze garantie

Sinds 2009 ontwikkelen wij websites in Drupal. Hierdoor garanderen we kwaliteitsvol en professioneel werk. Zo bent u zeker dat uw website jaren mee kan en uitgebreid kan worden op het ritme van de groei van uw bedrijf.

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.

Kan ik u helpen?

Contacteer Kristof Vercruyssen voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen.
We overlopen op een open en transparante manier de mogelijke opties voor uw nieuwe of bestaande website in Wordpress of Drupal!

Mail naar kristof@trivali.be Bel nu: 09 324 11 88