U bent hier

Trivali webcommunicatie voorgesteld

Gepassioneerde experten voor uw webproject

Ons klein team van 3 personen en enkele externe medewerkers heeft jarenlange ervaring in webontwikkeling en grafisch ontwerp waardoor wij niet alleen van uw website, webshop of webtoepassing een technisch hoogstandje maken maar wij u ook tips en advies geven om er een succesverhaal van te maken. Sinds 2009 zijn wij gespecialiseerd in Drupal met momenteel een focus op Drupal 7 én Drupal 8-ontwikkelingen. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van websites, programmatie in Drupal en het voeren van online communicatie d.m.v. online marketing zoals zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA), ….

Door onze mix van ervaring en jong digitaal talent gaan wij die “extra mile” om tot het ideale resultaat te komen. Kwaliteit en klantentevredenheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst!

Duurzaam ondernemen

Trivali wil als online en offline communicatiebureau niet alleen focussen op het behaalde resultaat voor de klant, maar ook op de manier waarop die doelstellingen worden bereikt. De rode draad door dit verhaal is “duurzaamheid”: elke stap in de samenwerking wordt getoetst aan een duurzaamheidstest. Zo kiezen we resoluut voor groene stroom voor onze servers, wordt het gebruik van de fiets en openbaar vervoer gestimuleerd en gebruiken we materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Drukwerk wordt in de mate van het mogelijke op gerecycleerd papier gedrukt, zonder verlies aan kwaliteit.

Duurzaam ondernemen in de praktijk

Opvolging en nazorg

Voor ons is een project geen eindig verhaal! Vele bedrijven leveren u een product af, en dan mag u meestal zelf op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Daar doen wij niet aan mee!
Wij zijn zeker van het geleverde werk dat wij ook in de toekomst uw website en communicatie willen blijven verzorgen. Wij blijven dus uw aanspreekpunt voor uw website, het onderhoud en nieuwe programmatie.

Onze garanties

Vertrouwen, transparantie, duidelijke communicatie en opvolging, dat zijn onze kernwoorden.

Lees meer over onze garanties

Kan ik u helpen?

Contacteer Kristof Vercruyssen voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen.
We overlopen op een open en transparante manier de mogelijke opties voor uw nieuwe of bestaande website in Wordpress of Drupal!

Mail naar kristof@trivali.be Bel nu: 09 324 11 88