fbpx Team | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Team

Maak kennis met het Trivali team

Kristof Vercruyssen

zaakvoerder

Kristof is zaakvoerder van Trivali webdevelopment. Met bijna 20 jaar ervaring in de websector kent hij de ins-and-outs van het internet als z’n broekzak. Kristof is als technisch expert en Senior Drupal developer de ideale persoon om uw project van idee tot oplevering zowel technisch als conceptueel te begeleiden. U kan Kristof ook contacteren voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen en overloopt op een open en transparante manier de mogelijke opties. Contacteer Kristof via welkom@trivali.be.

Simon De Spiegeleer

Junior Drupal Developer

Simon is onze junior Drupal Developer. Na zijn stage via de Hogeschool Gent kwam hij in september 2017 vast in dienst.
Hij ontwikkelt nieuwe websites in Drupal 7 en 8 en bouwt verder en onderhoudt bestaande websites van onze klanten. Hij is leergierig en heeft het nodige inzicht om kleine en grote problemen gestructureerd aan te pakken en op te lossen.

Goeffrey Feitsma

Freelance designer

Geoffrey heeft enkele jaren ervaring als art-director in de reclamewereld en heeft de stap gezet om daarnaast ook te freelancen. De voornaamste reden daarvoor is dat hij graag een persoonlijker contact wil met de klant.
Geoffrey heeft ervaring met zowel online als offline en werkte voor ons al enkele designs uit.

Thomas Colpaert

Junior Drupal Site Builder

Thomas is Drupal Site Builder bij Trivali. Hij helpt mee aan de bouw en het onderhoud van onze Drupal- en Wordpress websites. Thomas is betrokken vanaf de technische opstart van het project tot de oplevering bij zowel de configuratie als de grafische aanpassingen aan uw website of webshop. Nadien kan u hem nog contacteren voor vragen of het oplossen van problemen op uw site.