U bent hier

Team

Kristof Vercruyssen

zaakvoerder

Kristof is zaakvoerder van Trivali webcommunicatie. Met bijna 20 jaar ervaring in de websector kent hij de ins-and-outs van het internet als z’n broekzak. Kristof is als technisch expert en Senior Drupal developer de ideale persoon om uw project van idee tot oplevering zowel technisch als conceptueel te begeleiden.

U kan Kristof ook contacteren voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen en overloopt op een open en transparante manier de mogelijke opties.

Contacteer Kristof via kristof@trivali.be of 0472 64 52 51

Simon De Spiegeleer

Junior Drupal Developer

Simon is onze junior Drupal Developer. Na zijn stage via de Hogeschool Gent kwam hij in september 2017 vast in dienst.
Hij ontwikkelt nieuwe websites in Drupal 7 en 8 en bouwt verder en onderhoudt bestaande websites van onze klanten. Hij is leergierig en heeft het nodige inzicht om kleine en grote problemen gestructureerd aan te pakken en op te lossen.

Goeffrey Feitsma

Freelance designer

Geoffrey heeft enkele jaren ervaring als art-director in de reclamewereld en heeft de stap gezet om daarnaast ook te freelancen. De voornaamste reden daarvoor is dat hij graag een persoonlijker contact wil met de klant.
Geoffrey heeft ervaring met zowel online als offline en werkte voor ons al enkele designs uit.

Els Verzele

Extern designster

Els werkt als extern designster voor Trivali. Vanuit ons kantoor in Lochristi, waar ze ook haar vaste werkplek heeft, is Els van in het begin betrokken bij het creatief proces, waardoor ze vlot het grafisch ontwerp van uw website creëert.

Daarnaast staat ze ook mee in voor het ontwikkelen van een volledige branding of communicatie.