fbpx Digitale vrachtbrief | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Digitale vrachtbrief

De digitale vrachtbrief: snel, foutloos en steeds in regel met de wetgeving

De website www.digitalevrachtbrief.be heeft als doelstelling om het nieuwste product van TLV voor te stellen en de bezoekers aan te moedigen om de app te downloaden op hun smartphone of tablet en hiermee aan de slag te gaan. Dit wordt bereikt op de duidelijke homepage met een informatief filmpje en een kort overzicht van de belangrijkste voordelen.

Daarnaast worden op de subpagina's de voordelen en details rond dit product verder uitgewerkt. Het frisse, strakke design met een eenvoudige navigatie zorgt ervoor dat de bezoeker direct alle informatie terugvindt die hij of zij nodig heeft.

Strakke deadline

Met slechts twee weken tussen de eerste vergadering over het concept en de lancering van de website werd deze site een huzarenstukje om alle stakeholders (klant, designer en developers) snel te laten schakelen zodat de website op de beloofde deadline live kon gaan. De site moest er staan want op die datum stond een lanceringsevent gepland. En dankzij onze expertise in Drupal 8 alsook onze flexibiliteit hebben we de deadline gehaald.

Over Transport en Logistiek Vlaanderen

Transport en Logistiek Vlaanderen (TLV) is de beroepsvereniging van ondernemingen in transport en logistiek. De organisatie vertegenwoordigt meer dan 1.500 bedrijven, zowel zelfstandigen als familiale KMO’s. Dankzij haar mandaten en vertegenwoordiging in talrijke lokale, gewestelijke, nationale en internationale instanties weegt Transport en Logistiek Vlaanderen reeds meer dan 80 jaar op het beleid en wetgeving op het gebied van wegtransport en logistiek.