fbpx BTS Food | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

BTS Food

In opdracht van grafisch bureau 125 Colors integreerden wij de aangeleverde design tot een hedendaagse tweetalige Drupalsite met responsive layout.

BTS Food is een interimkantoor gespecialiseerd in het plaatsen van ervaren en gediplomeerd personeel exclusief voor de beenhouwerij. Alles in de layout en de site straalt dan ook "beenhouwerij" uit: de kleuren, de lijntjes tussen de onderdelen (geruit in de bekende rood-witte kleuren).

De site heeft 2 doelgroepen: beenhouwers en winkelpersoneel dat op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging én de winkeluitbaters die nood hebben aan (tijdelijk) extra personeel. Beiden komen uitgebreid aan bod op deze website.

Call-to-actions voor kandidaten en bedrijven

Op verschillende pagina's zijn call-to-actions te vinden: plaatsen waar de bezoeker wordt gevraagd om zelf een actie te ondernemen: solliciteer, contact nemen, iets bekijken, ... De bedoeling hiervan is natuurlijk om de conversie (van bezoek tot contact) zo efficiënt mogelijk te maken. De bezoeker wordt telkens (gericht) gestimuleerd om een actie te ondernemen. Hierdoor wil BTS zijn contactnames en contracten maximaliseren.

Vacatures

Voor beenhouwers en winkelpersoneel is er een rubriek met de vacatures. Deze zijn te vinden op de homepage (opgedeeld in de twee categoriën), als op de specifieke jobs-pagina. Voor winkelpersoneel is de mogelijkheid voorzien om direct te solliciteren op een functie.

Mailchimp-integratie

Er werd een integratie voorzien met Mailchimp, een online nieuwsbriefsysteem. De call-to-action om zich in te schrijven op de nieuwsbrief wordt op elke pagina (onderaan) herhaald.

Responsive layout: ook op tablet of smartphone

Omdat alle websites tegenwoordig bekeken worden op de meest uiteenlopende toestellen, werd een responsive layout toegevoegd aan de website. Op elk toestel zal de layout er goed en leesbaar uitzien.

Afhankelijk van het toestel waarop de site bezocht wordt, kunnen een aantal elementen wegvallen (om de site niet te overladen), maar de essentie blijft steeds zichtbaar. Het menu werd aangepast om ook op de responsive layout te werken.