U bent hier

Website ontwikkeling

Trivali heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van actiegerichte websites en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Drupal-websites.

Onze realisaties zijn divers: zo ontwikkelen we websites voor KMO’s en zelfstandigen, non-profitorganisaties en overheidsdiensten alsook voor duivenliefhebbers.

Actiegerichte websites

Actiegerichte websites zijn websites waar de bezoeker wordt aangespoord om een actie te verrichten: u contacteren, iets aankopen, verder lezen, iets downloaden, enz ... Uw doelstellingen proberen we met grote knoppen en rake teksten te bereiken. Enkele voorbeelden van actiegerichte websites zijn:

U bent op zoek naar een webdesigner die met u meedenkt over uw nieuwe website, en deze ontwikkelt zoals u die in gedachten heeft? Of misschien weet u het nog niet, en zoekt u een partner om mee te brainstormen over de benodige "toeters en bellen"? 

Geen probleem! Wij staan u met raad en daad bij alvorens wij beginnen met de ontwikkelen van uw één- of meertalige website met een uniek design dat, aan de hand van uw wensen, ontwikkeld wordt door onze grafisch team. We houden hierbij rekening met het logo (voor de kleurzetting) en de stijl van uw organisatie. Daarnaast voorzien wij ook actieve zoekmachine-optimalisatie om uw website hoger in de zoekmachines te krijgen. Wij ontwikkelen zowel kleine campagnewebsites tot grote veilingwebsites, webshops of informatieverstrekkers. Steeds staat de promotie en/of verkoop van het product of de dienst centraal.

Meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Mobiele & responsive websites

Wij maken al onze websites responsive. Dit zorgt ervoor dat uw website er op elk apparaat (computer, tablet of telefoon) er steeds optimaal uitziet en dezelfde informatie bevat. We denken ook na of de informatie die op de mobiele website getoond wordt de meest relevante is. Misschien is uw klant op uw mobiele site gewoon op zoek naar de openingsuren of uw telefoonnummer? Dan moeten deze prominent aanwezig zijn en niet ergens onderaan in een hoekje.

Bekijk enkele voorbeelden van responsive sites

Webapplicaties

Met de ontwikkeling van het online programma Transax werkte Kristof Vercruyssen zich al in de kijker. Het online programma beheert de strijkadministratie van dienstencheque-ondernemingen. Het binnenbrengen van strijkmanden, de berekening van het aantal cheques en de verdere verwerking worden met dit programma beheerd.

Ook voor uw geavanceerde wensen

Wij hebben ook reeds ervaring met niet alledaagse toepassingen, zodat u ook bij ons terecht kan voor meer geavanceerde programmeerwensen. Zo deden we ondermeer:

  • integratie met online paymentproviders Ogone, Europabank en DocDataPayments
  • de ontwikkeling van barcode-generatoren en het uitlezen ervan
  • het versturen van SMS'en vanuit websites (manueel of automatisch)
  • integratie met nieuwsbriefproviders zoals YMLP en mailchimp
  • ...

Onze klanten

Onze klanten zijn heel divers. Wij hebben speciale interesse en ervaring met volgende klantengroepen:

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.