fbpx Missie en Visie | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Visie en Missie

Duurzaam ondernemen

Trivali wil als online en offline communicatiebureau niet alleen focussen op het behaalde resultaat voor de klant, maar ook op de manier waarop die doelstellingen worden bereikt.

De rode draad door dit verhaal is “duurzaamheid”: elke stap in de samenwerking wordt getoetst aan een duurzaamheidstest. Zo kiezen we resoluut voor groene stroom voor onze servers, wordt het gebruik van de fiets en openbaar vervoer gestimuleerd en gebruiken we materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Drukwerk wordt in de mate van het mogelijke op gerecycleerd papier gedrukt, zonder verlies aan kwaliteit.

Onze bankrekening staat bij Triodosbank die enkel duurzame projecten financiert op het vlak van milieu, gezondheid, cultuur en in de sociale sector.

Met onze medewerkers bouwen we een duurzame relatie op door het aanbieden van opleidingen, een werkomgeving die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer en gezonde balans tussen werk en privé.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Daarnaast willen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een deel van onze winst te reserveren voor het ondersteunen van maatschappelijk relevante projecten (zoals cultuur, groene economie enz) onder de vorm van dienstverlening rond communicatie en webontwikkeling.

In 2013 sponsorden we zo het kerstconcert van kamerkoor Giocoso, waarvan de opbrengst ging naar het armoedeproject 't Vindcentje in Gent. Lees hier het persverslag.

In 2016 steunen wij o.a. de Lo-Walkers en het Koester-Kinderkankerfonds.

In 2018 ontwikkelden we de website voor het loopevenement Yves Tegen Kanker dat in het kader van De Warmste Week geld inzamelde voor kankeronderzoek.