U bent hier

Wij zijn trots op onze realisaties

 • PiGen automatiseert verwerking DNA-tests

  Het bedrijf PiGen, dat DNA-tests voor sportduiven aanbiedt, heeft een vernieuwde website/shop. Op deze website kunnen klanten van PiGen hun DNA-stalen aanvragen voor hun sportduiven om de stamboom te bevestigen, het geslacht te bepalen enz ...

  De nieuwe site automatiseert de verwerking van de tests en de afhandeling naar de klant, stappen die in de vorige website nog manueel uitgevoerd dienen te worden door de webmasters. Deze manuele stappen maakte het aanmaken en opvolgen van een bestelling bijzonder tijdsintensief die dan ook nog eens foutgevoelig was.

 • Sipwell waterkoelers

  Sipwell is dé referentie als u voor bij u thuis of op kantoor op zoek bent naar een waterkoeler. Op hun website stellen ze hun verschillende waterkoelers voor (koud, warm en/of bruisend water) en geven ze inspiratie aan de hand van getuigenissen en overzichtelijke pagina's. We namen deze website over van een andere webbouwer en bouwden hem technisch en grafisch verder uit.

 • Gentse muntenroute

  Doorheen gans Gent zitten tussen de Grasbrug en de vroegere Brabantpoort aan het François Laurentplein bronzen munten in het wegdek. In de middeleeuwen was dit een stuk van de belangrijke handelsweg van Brugge naar Keulen. De muntenroute visualiseert een deel van deze route. Stad Gent zocht een partner voor het ontwikkelen van de nieuwe website voor de Muntenroute en gunde de opdracht aan ons.

  De website - die door Trivali werd ontwikkeld - is hiervan het verlengstuk dat de historische informatie op een eenvoudige manier beschikbaar stelt. Ontdek in de projectfiche welke technische uitdagingen we voor de kiezen kregen en hoe we deze aanpakten.

Management Services & Outreach Services
Bekijk projectfiche
RetailDetail
Bekijk projectfiche
Digitale vrachtbrief
Digitale vrachtbrief
Bekijk projectfiche
CSI Flanders: Middenveldinnovatie
Bekijk projectfiche
Webshop Naomi Licious
Bekijk projectfiche
Hok Jos Vercammen
Bekijk projectfiche
Kilometerheffing in België
Bekijk projectfiche
Online aankoop tickets Tuindagen
Bekijk projectfiche
Mijn Budgetmap Online
Bekijk projectfiche
Kaasboerderij.be
Bekijk projectfiche