U bent hier

Onze aanpak

Elk project is voor ons even belangrijk: aan elke site wordt evenveel zorg besteed. Zowel de kleinste als de grootste site is voor ons belangrijk. Daarom werken wij steeds op dezelfde manier: met een no-nonsense aanpak maken wij ook van úw project een succesverhaal.

 

Discoveryfase: wireframing

Alvorens we starten met de ontwikkeling van uw website of webtoepassing is het natuurlijk belangrijk om te weten wat u wenst en hoe we uw klant het beste van prospect tot klant kunnen omvormen. Hiervoor doen we een anaylse, door ons de "discoveryfase" genoemd. Tijdens deze discoveryfase zitten we samen en denken we na over de opzet van de website. Aan de hand van wireframes (= schematische tekeningen van de structuur van de site) bepalen we de schermen en de manier van werken voor de bezoeker. Hierdoor ontdekken we wat de belangrijkste functionaliteiten zijn en hoe we die het beste structureren en tonen op de website.

Na deze fase wordt een traject met mijlpalen uitgewerkt. We bezorgen u een schematisch overzicht van onze planning, gebaseerd op onze planningsmethodoe SCRUM zodat u perfect weet wanneer u wat mag verwachten en welke input van u verwacht wordt.

Ontwikkelen van de layout van uw website

Na de wireframing-fase schuift onze designer mee aan tafel om de layout te bespreken. Aan de hand van deze briefing worden enkele designvoorstellen uitgewerkt waarna deze voor feedback terugkomen. We houden hierbij steeds rekening met de laatste technieken en responsive design, wat wil zeggen dat ook op tablets en smartphones de layout van de website optimaal is voor de leesbaarheid van de teksten.

Programmatie: de technische uitwerking van uw website

Zodra duidelijk is welke functionaliteiten uw website nodig heeft, gaan de programmeurs en webdesigners aan de slag. Hij/zij vertalen de technische analyse naar een werkbare website. Tijdens de tussentijdse vergaderingen wordt de voortgang besproken en de functionaliteiten getoond. Hierdoor kunnen nodige aanpassingen snel doorgevoerd worden.

Regelmatige projectmeetings

Door regelmatige samenkomsten die de voortgang van uw project bespreken, komt u niet voor verrassingen te staan. Met strakke deadlines en één aanspreekpunt wordt uw project gegarandeerd een succes!

Beheren van uw website kan u zelf

Indien gewenst kan u de aanpassingen van uw site aan ons overlaten (zie Webcopy en Redactie), maar evengoed zetten we u zelf achter het stuur van de website. Met een opleiding en bijhorende handleiding op maat kan u zonder problemen de inhoud wijzigen. Hebt u toch nog een vraag, dan kan u ons altijd contacteren voor technische bijstand.

Opvolging en nazorg

Voor ons is een project geen eindig verhaal! Vele bedrijven leveren u een product af, en dan mag u meestal zelf op zoek naar iemand voor onderhoud en updates. Daar doen wij niet aan mee!

Wij zijn zeker van het geleverde werk dat wij ook in de toekomst uw website en communicatie willen blijven verzorgen. Wij blijven dus uw aanspreekpunt voor uw website, het onderhoud en nieuwe programmatie.

Overtuigd van onze aanpak? Contacteer ons dan snel voor een gesprek!.

Kan ik u helpen?

Contacteer Kristof Vercruyssen voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen.
We overlopen op een open en transparante manier de mogelijke opties voor uw nieuwe of bestaande website in Wordpress of Drupal!

Mail naar kristof@trivali.be Bel nu: 09 324 11 88