U bent hier

Website op maat

Wij maken uw professionele Drupal website op maat

U bent op zoek naar een unieke website waar u uw product of dienst in de meest optimale omstandigheden kan promoten of verkopen. Trivali helpt u hierbij van concept tot oplevering!

De topsite die u nodig heeft

Door onze jarenlange ervaring met het web weten we wat werkt en niet werkt en bouwen we voor u de topsite die u nodig heeft. Een mooi design gekoppeld aan state-of-the-art programmatie zorgen ervoor dat de bezoeker van een prospect tot een klant wordt omgevormd. Dit kan o.m. door tools zoals een prijscalculator, een webshop, diverse landingspgagina's met contactformulieren en/of koppelingen met nieuwsbrieven.

Wij ontwikkelen voor u een één- of meertalige website (afhankelijk van uw noden) in Drupal, één van de beste (en gratis) CMS'en op het web. Hierdoor kan u zelf uw website updaten en hoeft u niet bij ons langs te komen voor aanpassingen aan teksten, foto's of nieuwsberichten. Uitbreidingen zijn steeds mogelijk en de prijs wordt u hiervan op voorhand duidelijk gemaakt: wij werken in volledige transparantie over onze prijs én werkuren!

Ook voor deze projecten hanteren we onze no-nonsense aanpak: intakegesprek en analyse, uitwerking van het project, regelmatige projectmeetings en opvolging.

Van discovery tot oplevering

Alvorens we starten met de ontwikkeling van de website is het natuurlijk belangrijk om te weten wat u wenst en hoe we uw klant het beste van prospect tot klant kunnen omvormen. Hiervoor doen we een anaylse, door ons de "discoveryfase" genoemd. Tijdens deze discoveryfase zitten we samen en denken we na over de opzet van de website. Aan de hand van wireframes (= schematische tekeningen van de structuur van de site) bepalen we de schermen en de manier van werken voor de bezoeker. Hierdoor ontdekken we wat de belangrijkste functionaliteiten zijn en hoe we die het beste structureren en tonen op de website.

Na de wireframing-fase schuift onze designer mee aan tafel om de layout te bespreken. Aan de hand van deze briefing worden enkele designvoorstellen uitgewerkt waarna deze voor feedback terugkomen. We houden hierbij steeds rekening met de laatste technieken en responsive design, wat wil zeggen dat ook op tablets en smartphones de layout van de website optimaal is voor de leesbaarheid van de teksten.

Wilt u meer weten over onze aanpak, lees dan hier hoe wij elk webproject aanpakken, zowel klein als groot!

 

Prijs

Onze websites op maat zijn mogelijk vanaf 4000 EUR excl BTW.

U krijgt van ons een offerte die we samen overlopen zodat het voor u duidelijk is wat u krijgt voor uw geld.
Bij Trivali komt u niet voor ongename verrassingen of onverwachte kosten. Wij bieden volledige transparantie over onze werkwijze en dienstverlening!

Interesse gekregen? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Extra functionaliteiten

Natuurlijk kunnen wij u nog extra functionaliteiten aanbieden. Een kleine greep uit de mogelijkheden zijn:

  • Activiteitenkalender
  • Fotogalerij
  • Zoeken doorheen de site
  • Koppeling met nieuwsbrieven
  • Koppelingen met Facebook, Twitter, Google+,  ...
  • Uitgebreide product- of projectfiches
  • Openingsuren
  • ...

Ook custom programmatie is mogelijk. Wij ontwikkelen voor u elke module of functionaliteit zoals u die gewenst heeft. Lees hierover meer op de pagina over PHP/Drupal-ontwikkeling.

Kan ik u helpen?

Contacteer Kristof Vercruyssen voor een vrijblijvende babbel over uw nieuwe plannen.
We overlopen op een open en transparante manier de mogelijke opties voor uw nieuwe of bestaande website in Wordpress of Drupal!

Mail naar kristof@trivali.be Bel nu: 09 324 11 88