U bent hier

Ons aanbod

Trivali biedt een waaier aan online diensten aan, maar telkens wel met dezelfde visie: we bouwen voort op onze expertise en bieden enkel aan waar we goed in zijn.

Afhankelijk van uw noden kunnen wij u verschillende oplossingen aanbieden, telkens met duidelijke prijzen. Elk project wordt begroot en u krijgt hiervan een duidelijk overzicht zodat u nooit voor budgettaire verrassingen komt te staan.

Website op maat

U bent op zoek naar een unieke website, webshop of webtoepassing waar u uw product of dienst in de meest optimale omstandigheden kan promoten of verkopen. Trivali werkt uw project uit van concept tot oplevering met een site of shop in een uniek design dat, aan de hand van uw wensen, ontwikkeld wordt door onze grafisch team. We houden hierbij rekening met het logo (voor de kleurzetting) en de stijl van uw organisatie.
Daarnaast voorzien wij ook actieve zoekmachine-optimalisatie om uw website hoger in de zoekmachines te krijgen.

Meer weten? Lees hier alle details!

Actiegerichte webshops die doen verkopen

Wij ontwikkelen webshops in Drupal Commerce of WooCommerce (Wordpress). De doelstelling is steeds om de bezoeker te informeren en te inspireren en nadien ook aan te zetten tot kopen.

Ontdek onze ervaringen met webshops

Onderhoud en uitbreiding van uw bestaande Drupalsite

Heeft uw site al jaren geen update meer gehad en is hij zo vatbaar voor hackers? Of is uw bestaande webdeveloper ermee gestopt?
Geen nood, want naast nieuwe projecten onderhouden wij ook bestaande Drupalsites en ontwikkelen we op maat gemaakte modules zoals u die wenst.

Ontdek onze dienstverlening voor bestaande Drupal websites

Brainstorm & strategisch advies

Door onze jarenlange ervaring kennen we de ins-en-outs van het web. U kan ons daarom ook inhuren voor:

  • Brainstorm over de functionaliteiten van uw nieuwe website
  • Begeleiding van de ontwikkeling van uw website door een derde partij
  • Nalezen van uw offerte-aanvraag én (technische en functionele) controle van de ontvangen offertes
  • Advies over uw online strategie
  • ...

Lees meer over dit aanbod