U bent hier

Een webshop die doet verkopen

Wij ontwikkelen webshops in Drupal Commerce of WooCommerce (Wordpress). De doelstelling is steeds om de bezoeker te informeren en te inspireren en nadien ook aan te zetten tot kopen.

Combinatie van inspireren én verkopen

Beide functies kunnen, dankzij het gebruik van een CMS als Drupal of Wordpress, eenvoudig gecombineerd worden. Vele specifieke shop-systemen (zoals Magento, Shopify, ...) zijn enkel geschikt voor verkopen maar bieden geen (of beperkte) functionaliteiten rond inspiratie, blog, nieuwsberichten enz ... Gebruik makend van Drupal of Wordpress zijn deze twee perfect combineerbaar en zorgen ze voor de perfecte mix. 

Actiegerichte shop

Wij hebben een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van actiegerichte webshops, zowel in Drupal 6, Drupal 7, WooCommerce als Shopify.

Een actiegerichte webshop is een shop waar de bezoeker wordt aangespoord om een actie te verrichten, hier voornamelijk iets aankopen, maar dit kan ook inschrijven op de nieuwsbrief zijn. Uw doelstellingen proberen we met grote knoppen en rake teksten te bereiken.

Ontdek hier enkele van onze webshops:

Mobiele & responsive webshops

Wij maken al onze websites en shops responsive. Dit zorgt ervoor dat uw website er op elk apparaat (computer, tablet of telefoon) er steeds optimaal uitziet en dezelfde informatie bevat. We denken ook na of de informatie die op de mobiele website getoond wordt de meest relevante is. Misschien is uw klant op uw mobiele site gewoon op zoek naar de openingsuren of uw telefoonnummer? Dan moeten deze prominent aanwezig zijn en niet ergens onderaan in een hoekje.

Ook voor uw geavanceerde wensen

Wij hebben ook reeds ervaring met niet alledaagse toepassingen, zodat u ook bij ons terecht kan voor meer geavanceerde programmeerwensen. Zo deden we ondermeer:

  • Integratie met online paymentproviders Ogone, Europabank en DocDataPayments
  • De ontwikkeling van barcode-generatoren en het uitlezen ervan
  • Het versturen van SMS'en vanuit websites (manueel of automatisch)
  • Integratie met nieuwsbriefproviders zoals YMLP en mailchimp
  • ...

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.