fbpx Blog | Trivali - webdesign Lochristi

Sluit menu

Menu

Blog

We werken thuis maar bieden dezelfde dienstverlening

vr, 13/03/2020 - 10:16
Om de uitbraak van het Corona-virus zoveel mogelijk in te dijken hebben we beslist om vanaf maandag 16 maart voor minstens 1 week verplicht thuiswerk in te voeren. Onze dienstverlening en de voorziene deadlines komen niet in het gedrang. 

Content Driven E-commerce, snelheid en eenvoudiger beheer

ma, 18/11/2019 - 09:13
Enkele weken geleden gingen we met ons team naar DrupalCon in Amsterdam, de hoogmis voor elke Drupal ontwikkelaar. In deze blogpost bespreken we de interessante functies die voor elke website- en webshopeigenaar interessant kan zijn.

Case: registreer alternatieve domeinnamen voor er iemand mee gaat lopen

vr, 10/05/2019 - 13:01
U heeft de radioreclame van "KBC Vindr" waarschijnlijk al gehoord: een interessante service met een catchy domeinnaam. Alleen, ze waren vergeten het alternatief te registreren en dat leidt tot vervelende situaties.

Wereldmarktleider duivengenetica kiest voor Trivali

wo, 22/08/2018 - 14:38
PiGen - 'pigeon genetics' - is een Belgisch bedrijf dat genetisch onderzoek van sportduiven aanbiedt via een door Trivali op maat gemaakt webplatform. Onderzoek naar afstamming en genetische kwaliteit zijn heel belangrijk bij de aan- en verkoop van deze duiven.

Hans Wynant van Alacart getuigt over de snelle en professionele service van Trivali

wo, 22/08/2018 - 14:38
Hans Wynant van Alacart kwam naar Trivali voor het oplossen van enkele virus- en beveiligingsproblemen op de Drupalwebsite van hun klant. Dankzij een duidelijke offerte en snelle aanpak is de klant tevreden en is de basis gelegd voor een langdurige samenwerking.

Google Adwords-campagnes: wij haalden 19% meer kliks met 38% minder weergaves

do, 10/05/2018 - 15:50
Surf je naar de homepage van Google Adwords dan valt direct de grote reclame voor het eigen platform op: “Je advertentie vandaag nog op Google”. Dat klopt natuurlijk. Met enkele eenvoudige stappen van het ingeven van je bankkaartnummer (wat had je gedacht :-)) en het vastleggen van een budget, over het maken van een advertentie tot het kiezen van je doelgroep en zoekwoorden. In enkele uren is het gefixt en sta je te blinken in de gesponsorde zoekresultaten van de populairste zoekmachine van België.

Proficiat: je bent online, maar het mag toch iets meer zijn?

vr, 09/03/2018 - 11:23
Wanneer heb je het laatst via mail of telefonisch gehoord van een klant dat hij via je website bij jou terecht is gekomen? Te lang geleden? Dan is deze blogpost iets voor jou!

Installeer een SSL-certificaat en voorkom dat je site als onveilig wordt gemarkeerd

di, 20/02/2018 - 11:39
Vorig jaar schreef ik nog in mijn blog over de 5 goede voornemens voor 2017 dat het aangeraden was om een SSL-certificaat te installeren op je website. Nog niet gedaan? Dan wordt het hoog tijd dat je hier werk van maakt!

Verhoogde digitale investeringsaftrek van 13,5% voor webshops en online betalingssystemen

ma, 23/10/2017 - 11:15
Goed nieuws! Elke kmo die een investering doet in digitale betalings- en facturatiesystemen of interfaces om online betalen en veiligheid te realiseren, kan genieten van een extra investeringsaftrek. De fiscale aftrek voor alle investeringen is sinds 1 januari 2016 sowieso verdubbeld van 4 naar 8%, maar voor digitale investeringen is deze opgetrokken naar 13,5%. Voorwaarde is dat de factuur van de leverancier specifieke vermeldingen bevat. Onder meer moet de leverancier bevestigen dat de aftrekvoorwaarden vervuld zijn.