Klantengetuigenis
Weetwijzer ACLVB

Dirk, Weetwijzer – ACLVB

Trivali zorgde voor een soepele Drupal-migratie van ons platform, verbeterde de gebruikerservaring, en bood onderhoud met uitstekende communicatie en technische expertise.

De samenwerking met Trivali heeft onze verwachtingen overtroffen! Ze hebben een complexe migratie naar een op maat gemaakt Drupal 9-portaal voor ons verzorgd, waarbij duizenden datasets probleemloos zijn overgezet. Het nieuwe platform is technisch geavanceerd en biedt een interactieve ervaring voor onze leden.

Het portaal is nu volledig tweetalig en draait op twee aparte domeinen, wat zorgt voor een optimale gebruikservaring in beide talen. Trivali heeft ook gezorgd voor essentiële security updates, wat ons een gerust gevoel geeft over de veiligheid van onze gegevens.

De communicatie met het team van Trivali was uitstekend; ze waren altijd bereikbaar voor ondersteuning en gaven duidelijk advies. Dankzij hun expertise en inzet hebben we een veel verbeterde gebruikerservaring kunnen realiseren met Weetwijzer.

We zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Trivali van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige partner voor hun digitale projecten.

Bekijk hier de realisatie van Weetwijzer voor ACLVB.

Vraag uw gratis websiteanalyse aan!

Brengt uw website niet het rendement die u voor ogen had?
Blijft het aantal klanten op uw website achter?

Vraag dan nu uw gratis website analyse aan en onze expert Louis vertelt u in een 5-minuten video waar de grootste problemen zitten.